מתפלאים מדוע מגישים 7 מוצרי חלב ביום בארוחות של איכילוב? אולי שווה לבדוק מי עובד שם והאם יש לזה קשר: דוקטור רונית לובצקי, ממלאת מקום מנהל מחלקת ילדים ומנהלת השרות לתזונה והשמנת יתר בילדים בבית החולים 'דנה-דואק' לילדים שבאיכילוב, מזכ'לית החברה הישראלית לפדיאטריה (רפואת ילדים) קלינית (חיפ'ק) חברה בחברה הישראלית לתזונה קלינית. היא עובדת גם כראש מכון המחקר של מועצת החלב. אותם אלה שמממנים מחקרים תומכי חלב כמובן, כי כל המהות של מועצת החלב זה לקדם מוצרי חלב, וכל האמצעים כשרים.