הקצביה הטבעונית הראשונה
דודי שטרן 3.1.2016
ב- 23 בינואר תיפתחת הקצביה הטבעונית הראשונה בארצות הברית, בעיר מינאפוליס, מינסוטה, אחרי שהמייסדים הצליחו להשיג יותר מ- 60,000 דולר בקמפיין ב- Kickstarter בשנה
האחרונה.
הקצביה נפתחת על ידי שני אחים, אחרי שבמשך מספר שנים הם פיתחו מעדנים דמויי בשר, גבינות וחמאה. כשהחנות תיפתח, יהיו בה 35 מוצרים למכירה. יהיה ניתן לעשות גם הזמנות באינטרנט.
באתר האינטרנט של הקצביה
נכתב: "פתחנו את הקצביה בשביל להביא לכם תחליפי בשר טבעיים ומקומיים שתמיד יהיו טריים, מלאי טעם ועתירי חלבון, כדי לשעולם לא תרגישו שאתם מקריבים משהו בשביל לאכול בריא ומוסרי".
בהמשך נכתב: "הצורך בתחליפי בשר מעולם לא
היה גדול יותר. צריכת הבשר בעולם גדלה פי 3 ב-40 השנים האחרונות, שגרמה לגדילה בפליטת גזי חממה, כריתת יערות, זיהום מקורות מים, ושימוש נרחב בקרקע, מים, דלק ומשאבים נוספים. הפחתה בצריכת מוצרים מהחי לא רק תציל מיליארדים של בעלי
חיים מיחס מחפיר כל שנה, אלא גם תשפיע לטובה על איכות הסביבה".
הנה תמונות של כמה מהמוצרים שיימכרו בקצביה:
סטייק פורטרהאוס טבעוני
פפרוני טבעוני
בולוניה טבעוני
הכתבה המקורית:
United States' First-Ever Vegan Butcher Shop to Open January 23rd in Minnesota
לאתר הקצביה:
The Herbivorous Butcher
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר