טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
שוק חלבון האפונה יזנק ל-18.5 מיליון דולר עד שנת 2021
דודי שטרן
18.5.2016
שוק מרכיב המפתח במאכלים טבעוניים רבים צפוי לגדול בחמש השנים הקרובות עקב גידול באוכלוסיה הטבעונית.
שוק חלבון האפונה האורגני צפוי לגדול ב-12% עד ל- 18.5 מיליון דולר בחמש השנים הקרובות, על פי דיווח של חברת המחקר Markets and Markets. יש לתחזית זו מספר גורמים: ביקוש הולך וגדל למזון אורגני, תמיכה ממשלתית הולכת וגוברת במדינות מפותחות וגם במדינות מתפתחות בחקלאות אורגנית של חלבון אפונה בשל תכונותיו, ביקוש הולך וגדל למזון בריאות, וכל זאת בנוסף לגדילתה של האוכלוסיה הטבעונית.
אפונה מכילה את אותה כמות חלבון כמו בהמבורגר בקר ופי שלוש מכמות החלבון שבביצה. חלבון אפונה הוא המרכיב העיקרי בכמה מהמוצרים הכי מצליחים שמחליפים מוצרי בשר וחלב.
לכתבה המקורית:
Pea Protein Market Will Surge to $18.5 Million by 2021
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: