בשר הודו מתורבת יגיע למדפים בשנת 2030
דודי שטרן 4.12.2016
פול מוזדזיאק, פרופסור לטכנולוגיות מזון, טוען, שהפיתוח שלו, בשר הודו מתורבת, יהיה מוצר מוגמר וזמין על מדפי המרכולים כבר בעתיד הנראה לעין.
כתבה שפורסמה באתר האינטרנט Technology Review התמקדה בפרופסור פול מוזדזיאק מאוניברסיטת צפון קרוליינה (ארה"ב) ובמשימתו להביא לצרכנים בשר הודו שמקורו איננו תרנגול הודו שנשחט. פיתוחים אחרים בתחום הבשר המתורבת מתמקדים בבשר בקר
(בארה"ב) ובבשר עוף (בישראל). מטרתו של מוזדזיאק היא לייצר 20 טריליון נתחי בשר הודו מדגימת תאים בגודל של מחק של עיפרון.
חברת New Harvest, העוסקת בתחום, השקיעה בפרוייקט 118,800 דולר. מוזדזיאק טוען, שבעתיד, בשר מתורבת
יהיה זול יותר מבשר "מסורתי".
לכתבה המקורית:
Meet the Test-Tube Turkey That Costs $34,000
כתבות נוספות בנושא:
חג ההודיה: עובדי משחטות תרנגולי הודו עובדים בתנאים מסוכנים
אלק בולדוין עומד לצידם של תרנגולי ההודו
חשיפה מלול תרנגולי-הודו
מספר עובדות על חג ההודיה
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר