טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

אבוקדו: המפתח למניעת התפרצות ליסטריה

דודי שטרן 12.12.2016

אבוקדו: המפתח למניעת התפרצות ליסטריה

מחקר חדש שפורסם ב- Journal of Food Science גילה, כי חומרים הנמצאים בגלעיני אבוקדו יעילים נגד התפרצות ליסטריה.

מדענים מ- Tecnologico de Monterrey שבמקסיקו מאמינים, שחומרים אורגניים שנקראים אסטוגנינים (acetogenins) שנמצאים באבוקדו יש להם תכונות שנלחמות בליסטריה, וכשמוסיפים אותם למזונות מוכנים לאכילה, הם יכולים למנוע את התפרצות המחלה.

ליסטריה גורמת לכאבי שרירים, חום, בעיות במערכת העיכול ואפילו מוות. 160,000 בני אדם נדבקים במחלה זו מדי שנה, מתוכם 260 מתים.

לכתבה המקורית:
Inhibitory Activity of Avocado Seed Fatty Acid Derivatives (Acetogenins) Against Listeria Monocytogenes



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS