בן אנד ג'ריס טבעוני הגיע לישראל
דודי שטרן 9.2.2017
השבוע פורסם בכלי התקשורת, שהגלידות של בן אנד ג'ריס המבוססות על חלב שקדים יתחילו להימכר בישראל במהלך חודש פברואר בחנויות המפעל ביבנה ובבאר טוביה.
אבי זינגר, מנכ"ל בן אנד ג'ריס ישראל, אמר: "זהו למעשה מהפך בשוק
הגלידות, הנעשה נוכח גידול בקהל צרכנים הנמנעים ממוצרי חלב". הטעמים שיימכרו בארץ הם צ'אנקי מאנקי, שוקולד בראוניז, קפה קרמל פאדג' וחמאת בוטנים ועוגיות.
חברת בן אנד ג'ריס הכריזה על פיתוח גלידות על בסיס חלב שקדים כבר
בחודש יוני 2015, והדבר פורסם בישראל לראשונה באתר טבעוניוז בחודש ינואר 2016, עם יציאת הטעמים הראשונים לשוק האמריקאי ובעקבות הפרסומים בעולם. הפרסום יצר ציפייה גדולה שהגלידות יגיעו לארץ.
במקביל, חברת בן אנד ג'ריס
פיתחה שני טעמים חדשים של גלידה על בסיס חלב שקדים: Cherry Garcia ו-Coconut Seven Layer Bar. בכך גדל מספר הטעמים של הגלידות הטבעוניות הזמינות בארצות הברית לשש.
כל זה בא על רקע סקר שוק שנערך לאחרונה, שחשף, שצמיחת תעשיית
הגלידה הייתה עד לא מזמן תקועה במשך מספר שנים עקב חוסר חדשנות ובעיקר בגלל שהיא לא התאימה את עצמה למגמות התזונתיות העכשוויות. בחברת בן אנד ג'ריס זיהו את פוטנציאל הרווח והחליטו להשקיע בפיתוח טעמים חדשים לגלידות הטבעוניות.
עדכון 11.7.2017:בן אנד ג'ריס הכריזו, כי מהיום ניתן להזמין משלוח של גלידה מכל מקום בעולם, ובכלל זה שבעת הטעמים הטבעוניים הקיימים היום. הגלידה מגיעה קפואה וטריה, וניתן להזמין אותה ישירות מתוך אתר
החברה.
---
האגן דאז הוציאה ארבע גלידות טבעוניות
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר