תעשיות החי - העבודה הכי מסוכנת בארצות הברית
דודי שטרן 10.5.2017
דו"ח חדש חושף, כי עובדי תעשיות החי נמצאים בסיכון גבוה להיפצע בעבודה, יחסית לתעשיות אחרות.
הדו"ח חובר על ידי פרויקט חוק העבודה הלאומי האמריקאי (NELP), שדירג את מקומות העבודה הכי מסוכנים במדינה. הפרויקט הסתמך על
נתונים משנת 2016 של המוסד לבטיחות ובריאות בעבודה (OSHA), שאחראי על קבלת דיווחים מעובדים על פציעות בעבודה מרחבי ארצות הברית. בסך הכל נרשמו 17,533 פציעות ב-14,000 חברות.
מבין הנתונים שפורסמו בדו"ח נחשף, כי לעובדים
בבתי מטבחיים היה סיכוי של פי שניים ולעובדים במשחטות עופות היה סיכוי של פי 1.6 מהממוצע להיפצע, כשהמספרים גדולים באופן משמעותי מכל תעשייה אחרת, כולל ענף הבנייה. במקומות הרביעי והשישי ברשימת החברות עם הכי הרבה פציעות נמצאים
בית מטבחיים ומשחטה קטנים.
לדו"ח המלא:
OSHA Severe Injury Dataלכתבה המקורית:
Study of severe injury data finds poultry and meat workers at high risk
כמו כן, מחקרים מצביעים על כך שבקרב עובדים בבתי מטבחיים ובקהילות בהן הם חיים קיימים שיעורי פשיעה גבוהים, שנובעים מפגיעה נפשית מהם העובדים סובלים. להמשך קריאה:
בתי מטבחיים, פשיעה, הפרעת דְּחָק פוסט-טראומטית ומה שביניהם
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר