טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
בכיר בחברת פפסי: תעשיית המוצרים הטבעוניים צפויה לזנק
דודי שטרן
30.10.2017
מנהל המחקר והפיתוח בחברת פפסי, טים אינגמייר, מאמין כי ההשקעות הגדולות בתחום מעמידות את תעשיית המוצרים הטבעוניים בפני התפתחות פורצת דרך בחמש עד עשר השנים הקרובות.
אינגמייר דיבר על כך בכנס Future-Food Tech בתחום פיתוח טכנולוגיות מזון שהתקיים לפני מספר ימים בלונדון, כשהוא מתייחס על מספר השקעות הון גדולות שהתקיימו לאחרונה בחברות בתחום המזון הטבעוני. בין היתר הוא אמר: "ממשלת צרפת השקיעה מיליארד אירו במחקר ופיתוח של חומרי גלם חדשים, ולהשקעה ממשלתית בסדר גודל כזה יש משמעות אדירה. יישומי המחקר והפיתוח במוצרים חדשים יופיעו כבר בעשר השנים הקרובות."
בכנס השתתפה גם ליז שפכט, מדענית בכירה בארגון ללא מטרת רווח The Good Food Institute. היא תמכה בדבריו של אינגמייר והוסיפה: "עד לפני כמה שנים תעשיית הבשר ראתה בזה איום. עכשיו היא מבינה שזהו מנוע הצמיחה הגדול הבא. חברות בשר רבות נכנסות לתחום, אם זה דרך השקעות כספיות ואם זה דרך שיתופי פעולה."
לכתבה המקורית:
Alt-protein industry facing a 'sea change' in the midst of an ever-changing current
לקריאה נוספת:
מיליוני דולרים זורמים ליצרניות מזון טבעוני
וול סטריט ג'ורנל דן בטבעונות ובעתיד המזון
מחקר: טבעונות תהיה הטרנד הגדול של 2018
יוניליוור מקדמת תזונה צמחית
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: