טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
קינוחים טבעוניים: המגמה המובילה של 2018
דודי שטרן
3.12.2017
(גלידה בלחמניה במסעדת נייצ'ר בויז הטבעונית - לבונטין 30, תל אביב. צילום: בלה וזלמן)
השפים המובילים בארצות הברית יוסיפו מגוון קינוחים טבעוניים לתפריטי המסעדות בשנה הקרובה.
כתבה באתר National Restaurant News מציינת את המגמות המובילות שבתחום הקינוחים לשנת 2018. לטענת מספר שפים, קינוחים טבעוניים נמצאים במגמת עליה. שף אחד מוושינגטון די סי אמר: "אני עוד לא לגמרי סגור על תפריט הקינוחים הבא, אבל בטוח יהיה בו סורבה פסיפלורה וגלידת קוקוס עם קצפת צמחית". שפית ממדינת נברסקה אמרה: "במקום להשתמש בתחליפי ביצים במתכונים טבעוניים, אנחנו נבנה מתכונים שעובדים מראש ללא ביצים".
לכתבה:
Pastry chefs reveal 4 dessert trends for 2018
תחזית זו עולה בקנה אחד עם תחזית אחרת שפורסמה לאחרונה על ידי חברת מחקרי שוק, הטוענת כי
טבעונות תהיה הטרנד הגדול של 2018
.
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: