טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
בריטניה: ירידה של 50% בצריכת בשר בקר לנפש
צוות טבעוניוז
24.12.2017
מחקר שוק חדש חושף, כי תושבי בריטניה צורכים כמחצית מכמות בשר הבקר וכמויות גדולות יותר של מוצרים מן הצומח יחסית ל-1975.
על פי המחקר, בריטי אכל בממוצע כ-215 גרם בשר בקר בשבוע בשנת 1975 וכ-102 גרם בשנת 2015. במקביל הייתה עלייה חדה בצריכת הירקות ובצריכת הסויה ומקורות צמחיים נוספים לחלבון. המגמות צפויות להימשך בשנים הקרובות. המניע העיקרי לשינוי הוא בריאותי.
דו"ח המחקר מציין, כי בשר בקר מזיק לבריאות בגלל השומן שבו ובגלל שהפרות עצמן אינן בריאות. על פי הדו"ח, רוב הפרות בבריטניה חולות בגלל תזונה לקויה (לרוב תירס בלבד), כימיקלים שהן מקבלות ותנאי מחייה ירודים ברפתות התעשייתיות. הדו"ח מציין גם את הקשר בין טבעונות לבין ירידה בסיכון ללקות בסרטן.
לדו"ח:
UK Consumer Food Spendings are Trending Towards a More Balanced Diet
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: