51% מהמסעדות בארצות הברית הוסיפו מנות טבעוניות לתפריטן מאז תחילת 2018
צוות טבעוניוז 28.8.2018
אילוסטרציה. מקור: Pixabayמחקר שוק חדש חושף,
כי מסעדות מוסיפות יותר ויותר מנות טבעוניות לתפריטן כתגובה לביקושי שיא מצד הסועדים.
על פי המחקר, שנעשה על ידי חברת Foodable Labs שעוקבת אחר תעשיית המזון, נתון זה הוא עלייה של 31% לעומת השנה שעברה. החברה גילתה גם, כי
שיתוף ותיוג של אוכל טבעוני עלה ב-78.4% בקרב אנשי השפעה ברשתות החברתיות, כאשר 49% מהם דורשים יותר מנות טבעוניות במסעדות. בהקשר הזה מתברר, כי הוספת מנות טבעוניות לתפריט מסעדה היא צעד רווחי - שהגדיל השנה את המכירות ב-13%.
עוד נודע, כי צריכת המוצרים הטבעוניים הכללית עלתה ב-300% בשנה האחרונה, וכי קיים פוטנציאל להגדלת שוק משלוחי הארוחות הטבעוניות ב-62.7%.
מנהלת מסעדה טבעונית בפילדלפיה אמרה: "לא מדובר בשיווק מפוקפק שעושה מניפולציות על
הצרכנים. מדובר בהתקשרות אודות מי אנחנו, מה אנחנו עושים ובמה אנחנו מאמינים. אני מאמינה כי הכוח המניע אותנו הוא ערך חשוב."
הכתבה אודות המחקר מסכמת את דבריה בדברים אלו: "החברה צופה כי התזונה הטבעונית תמשיך להתפשט גם
בשנה הבאה. המשיכו לעקוב אחרינו על מנת לקבל את החדשות והמגמות שקשורות לטבעונות, הגיבו, שתפו והשתתפו בדיון."
הסרטון הבא התלווה לכתבה:
לכתבה המלאה:
לקריאה נוספת:
טוויטר: טבעונות היא הנושא הפופולרי ביותר בתחום האוכל
ארצות הברית: מכירות חלופות צמחיות למוצרים מן החי עלו ב-20%
כתבות נוספות במדור
כלכלה.
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר