ניו יורק טיימס: יש כיום יותר אפשרויות טבעוניות מאי פעם
צוות טבעוניוז 18.11.2018
אילוסטרציה. מקור: Pixabayהעיתון האמריקאי
ניו יורק טיימס מדווח, כי ההיצע הטבעוני בשוק האוכל, המסעדות, הטיולים והקניות הולך וגדל.
על פי הכתבה, השוק מגיב לביקוש ההולך וגובר, לאחר ששיעור הטבעונים בארצות הברית עלה מ-1% ל-6% תוך שלוש שנים ושיעור החיפושים אחר
אוכל טבעוני במדריכי טיולים עלה ב-200% תוך שנה אחת בלבד.
מנהל אתר הטיולים Intrepid Travel אמר: "העדפות תזונתיות לא אמורות להפריע לאנשים לתור את העולם. אנחנו מוודאים שהמנות במסעדות הן באמת טבעוניות, על מנת שהתיירים
יוכלו לטייל בראש שקט."
מייסד האתר Well + Away אמר: "לא כל המסעדות [המוזכרות באתר] הן טבעוניות, אבל על כל אחת מהן לספק לפחות אופציה טבעונית אחת מושקעת."
על פי הכתבה, גם בחדרי האוכל של בתי מלון ישנה עלייה
במספר האופציות הטבעוניות. שף במסעדה בבית מלון בבואנוס איירס אמר: "שפים מפתחים את המטבח הטבעוני בכל העולם. תיירים טבעונים לא צריכים להתפשר על הטעם או על חוויית האכילה בשביל לשמור על אורח החיים שלהם."
לכתבה המלאה:
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר