ביונד בורגר 2.0
צוות טבעוניוז 9.1.2019
אילוסטרציה. מקור: Pixabayחברת ביונד מיט השיקה
את ביונד בורגר 2.0 - צעד נוסף קדימה בדרך לבורגר הצמחי המושלם.
החברה יצרה את המוצר עם מתכון מחודש על מנת לתת לו טעם ומרקם 'בשריים' יותר, תוצאה של שילוב של חלבוני אפונה, שעועית מאש ואורז. הבורגר החדש מכיל כמות קטנה
יותר של שומן רווי, יש לו תעודת כשרות, וכמו הבורגר המקורי - הוא נטול גלוטן, סויה ומרכיבים מהונדסים גנטית.
בראיון לאתר חדשות הטבעונות VegNews אמר מנכ"ל ביונד מיט, את'ן בראון: "ביונד בורגר 2.0 משקף את התקדמותנו הבלתי
ניתנת לעצירה לעבר החלופה מן הצומח המושלמת לבשר. מדי שנה אנחנו מתקרבים יותר ויותר ומצמצמים את הפערים בין מוצרינו למקביליהם מן החי. למרות שאנו מכירים בעובדה כי נותרה לנו דרך ארוכה, בכל פעם שאנחנו משיגים התקדמות משמעותית, אני
רוצה שהיא תגיע לשוק מהר ככל האפשר."
כיום המוצר החדש זמין בכל סניפי רשת A&W בקנדה וביותר מ-1,000 סניפים של רשת המסעדות
Carl's Jr. בארצות הברית.
בראון הוסיף: "ביונד בורגר 2.0
איננו מושלם אבל הוא תענוג צרוף. הוא 'בשרי' יותר, טעים יותר ומהנה יותר. הוא מחזק את ההנחה שלנו, שכל זה אפשרי בהחלט."
השקה זו באה במקביל להשקת "אימפוסיבל בורגר 2.0" של החברה המתחרה, אימפוסיבל פודס.
לכתבה המלאה:
בינתיים, בישראל, ביונד בורגר המקורי נמכר ביותר ויותר מסעדות ועסקים, ביניהם ריינבו, זכאים, קאיה, ויטופיה מרקט (ראשל"צ), נוע'לה, גיגסי (באר שבע), בורגר רום (ירושלים) ועוד.
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר