יחצן של תעשיית הבשר: הוופר הטבעוני כמעט זהה למקור
צוות טבעוניוז 10.4.2019
הוופר הטבעונייחצן של ארגון הבשר הגדול במדינת
מיזורי שבארצות הברית טעם לאחרונה את הוופר הטבעוני מבית היוצר של אימפוסיבל פודס המוגש ברשת
ברגר קינג.
בטור באתר הארגון הוא כתב: "אם לא הייתי יודע מה אני אוכל, לא הייתי מנחש שזה לא בשר בקר. אם חוואים ורפתנים חושבים שאנחנו יכולים ללעוג למוצרים האלו, לבטל אותם ולקרוא להם 'טרנד חולף', הם מרמים את עצמם. זה לא סתם עוד
בורגר טופו מגעיל שרק היפי מושבע יכול לשכנע את עצמו לאכול - זה עבר 95% מהדרך להיות זהה למקור, והמתכון כנראה הולך רק להשתפר. על חוואים ורפתנים לקחת את זה בחשבון ולהתכונן לתחרות."
עוד אמר היחצן: "אימפוסיבל פודס, בניגוד
לאחרים, לא מתכוונת לשכנע אנשים לאכול מוצרים פחות טעימים מסיבות מצפוניות. מטרתה היא ליצור המבורגר שלא ניתן להבדיל בינו לבין בשר מן החי. המשקיעים משוכנעים כי כאשר הצרכנים ייחשפו לשתי אפשרויות זהות מבחינת טעם, ריח, מראה, מרקם
ומחיר - הם יבחרו באפשרות שאיננה מגיעה מבעלי חיים."
הטור המלא:
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר