טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

פואה גרא מתורבת: סטארט-אפ צרפתי חדש

‏‏צוות טבעוניוז 11.4.2019

פואה גרא מתורבת: סטארט-אפ צרפתי חדש
אילוסטרציה. מקור: Pixabay

סטארט-אפ צרפתי חדש בשם Suprême פיצח את הנוסחה לפיתוח פואה גרא מתורבת - כבד אווז או ברווז ללא פיטום בעלי חיים.

המוצר החדש מיוצר על ידי תרבית תאים שמקורם בתאי ביצה של אווז או ברווז. המפתחים מספקים לתאים מזון באופן כזה שמחקה פיטום. החברה מתכננת להתחיל לשווק את המוצר החדש בשנת 2023. מייסד החברה אמר: "אנחנו ממציאים מחדש את המעדן הצרפתי הכי שנוי במחלוקת. כיום, 67% מהצרפתים מתנגדים לדרך בה פואה גרא מיוצר."

פואה גרא מתורבת מתפתח בדומה לבשר מתורבת (ובכלל זה בקר, עוף, טונה ולובסטר) ולחלב מתורבת.

אתר החברה (צרפתית ואנגלית):
Suprême | Foie gras sans gavage ni abattage
Suprême | Foie gras reinvented - Slaughter-free & made in France

לקריאה נוספת:
הצצה לתעשיית הפואה-גרא הצרפתית



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS