טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
פואה גרא מתורבת: סטארט-אפ צרפתי חדש
צוות טבעוניוז
11.4.2019
אילוסטרציה. מקור: Pixabay
סטארט-אפ צרפתי חדש בשם
Suprême
פיצח את הנוסחה לפיתוח פואה גרא מתורבת - כבד אווז או ברווז ללא פיטום בעלי חיים.
המוצר החדש מיוצר על ידי תרבית תאים שמקורם בתאי ביצה של אווז או ברווז. המפתחים מספקים לתאים מזון באופן כזה שמחקה פיטום. החברה מתכננת להתחיל לשווק את המוצר החדש בשנת 2023. מייסד החברה אמר: "אנחנו ממציאים מחדש את המעדן הצרפתי הכי שנוי במחלוקת. כיום, 67% מהצרפתים מתנגדים לדרך בה פואה גרא מיוצר."
פואה גרא מתורבת מתפתח בדומה ל
בשר מתורבת
(ובכלל זה בקר, עוף, טונה ולובסטר) ול
חלב מתורבת
.
אתר החברה (צרפתית ואנגלית):
Suprême | Foie gras sans gavage ni abattage
Suprême | Foie gras reinvented - Slaughter-free & made in France
לקריאה נוספת:
הצצה לתעשיית הפואה-גרא הצרפתית
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: