שחר קיכלר: ילדה זמרת, בשלנית טבעונית
צוות טבעוניוז 14.5.2019
(מתוך דף הפייסבוק של המעדנייה)
העיתון 'כלכליסט' מספר את סיפורה של שחר קיכלר, שהקימה לפני כחודשיים את המעדנייה הטבעונית 'ויוידה'.
כילדה, קיכלר (כיום בת 28) בכלל היתה בטוחה שתהיה זמרת. היא למדה במגמת מוזיקה, שרה במקהלה של שלמה גרוניך ואף השתתפה
בתוכנית הטלוויזיה 'בראבו'. לאחר מכן היא ניסתה להתקבל ללהקה צבאית ולתכניות שירה בטלוויזיה, ביניהן 'כוכב נולד' ו-'דה וויס', אך ללא הצלחה.
את אהבתה לבישול גילתה קיכלר בטיול אחרי צבא לדרום אמריקה, שם בישלה בהוסטלים
בהם שהתה, ובשלב מאוחר יותר גילתה שהאוכל שלה מעניין גם אחרים. בתחילה היא בישלה לסטודנטים, ולאחר מכן בישלה לאירועים. במקביל עברה קיכלר את תהליך המעבר לטבעונות.
'ויוידה' מציעה אוכל מוכן, מאפים ומוצרי מדף, כולם ללא
רכיבים מן החי. התפריט נבנה על ידי קיכלר ובעזרתה של אמה, דיאטנית במקצועה, על מנת לענות על כל צרכי הלקוח מבחינת ערכים תזונתיים. בתפריט מנות קבועות לכל יום בשבוע, ביניהן ספגטי בולונז משבבי סויה, לזניה עם בשמל מקשיו, מוסקה עם
ראגו של שבבי סויה, חצילים ותפוחי אדמה, סינייה כרובית עם זוקיני ובצל אדום אפויים ברוטב טחינה ועוד.
כשנשאלה מה מייחד את העסק שלה לעומת עסקים טבעוניים אחרים בתל אביב, היא הסבירה כי המנות ב-'ויוידה' אינן יקרות
ומאפשרות לצרכנים לרכוש אותן על בסיס יומיומי.
מטבח שמח מן הצומח - Vividaכתובת: שלום עליכם 34 (פינת בוגרשוב), תל אביב
שעות פתיחה: 10:00 - 17:00
טלפון: 051-2809061
*** ניתן להזמין משלוחים דרך תן ביס ***
לכתבה המלאה:
טבעוני, אבל בגובה העיניים
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר