טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
הגשת מוצרים טבעוניים דמויי בשר במסעדות בעלייה של 268%
צוות טבעוניוז
16.6.2019
אילוסטרציה. מקור: Pixabay
הגשה של מוצרים טבעוניים דמויי בשר במסעדות בשנת 2019 חוותה עלייה של 268% יחסית ל-2018. לצורך ההשוואה, העלייה בשנה שלפני כן היה 21.7%.
הנתונים, שפורסמו על ידי ארגון Dining Alliance הסוקר את תעשיית המזון, תוארו על ידו כ-'חמים יותר מגריל'. עוד פורסם, כי מספר המסעדות שמגישות מוצרים טבעוניים גדל ב-26.4% מ-2017 ל-2019. נשיאת הארגון טוענת כי ההסבר לגידול הוא שלושה גורמים:
מוצרים טבעוניים דמויי בשר חדשים כמו ביונד בורגר ואימפוסיבל בורגר הינם הרבה יותר טובים ממה שהיה זמין קודם לכן.
המסעדות מבינות כי אנשים שמחפשים מנות ללא בשר מחפשים יותר מ-'מנה צדדית' של סלט.
העלות של המוצרים האלו משתלמים לבעלי המסעדות.
הנשיאה אמרה: "בהתייחס לבאז סביב המוצרים האלו, זהו תזמון מושלם לעלות על הגל ולמשוך אורחים שמחפשים לנסות את האפשרויות הספציפיות האלה".
לפרסום המלא:
The Rise of Meatless Alternatives: Where do Independent Restaurants Stack Up?
לקריאה נוספת:
ביונד בורגר הפך לכוכב במסעדות בישראל והגדיל את הכנסותיהם ביותר מ-30%
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: