האיטלקייה הטבעונית: תכנית בישול טבעונית - עכשיו בערוץ האוכל
צוות טבעוניוז 22.12.2020
תכנית בישול טבעונית בשם 'האיטלקייה הטבעונית' משודרת בימים אלו בערוץ האוכל - בימי שישי בשעה 19:30.
התוכנית צולמה באיטליה בהנחייתה של הפעילה הטבעונית נדיה אליס,
והיא הופקה על ידי חברת ההפקות האיטלקית MT Film בשיתוף פעולה עם עמותת 'ויגן פרנדלי' הישראלית. המפיק והבמאי הוא מרקו טריקומי (Marco Tricomi). התוכנית בת עשרה פרקים. אורך כל פרק הוא כחצי שעה.
בעיתון 'ידיעות אחרונות' פורסמה
כתבה גדולה אודות התוכנית והמגישה שלה, תחת הכותרת 'איטליה ללא בשר'. הכתבה נכתבה על ידי אמיר קמינר. בפתיח נכתב: "גורו הטבעונות, ד"ר נדיה אליס, מככבת בתוכנית חדשה בשם 'האיטלקיה הטבעונית', ומספרת למה בחרה לפתוח את הסדרה בסרדיניה,
מעוז הקרניבורים, איך הכינה קלמרי מפטריות ואיך זיהתה את רוטב העגבניות של סבתה, ניצולת שואה, באוכל שהגישה לה בשלנית איטלקיה מקומית".
אליס, בת 40 ילידת איטליה, סיפרה ל-'ידיעות אחרונות' כיצד הפכה לטבעונית לאחר שצפתה
בתוכנית 'האח הגדול' בה זכתה טל גלבוע, וכיצד הפכה לאחר מכן לאקטיביסטית - בעיקר דרך בישול. אליס מנפצת את המיתוס שאוכל איטלקי מבוסס רק על מוצרים מן החי כמו בשר, מאכלי ים וגבינות. המגישה מציגה גם וריאציות טבעוניות למנות איטלקיות
מוכרות.
אתר הבית של התוכנית:
אינסטגרם:
ערוץ האוכל זמין כיום הן למנויי Hot והן למנויי Yes. נכון להיום - ארבעה פרקים כבר שודרו בערוץ האוכל ושניים מהם עלו ליוטיוב:
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר