טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
כנאפה
בלה וזלמן
10.1.2018
מרכיבים:
שערות קדאיף לא ממותקות קפואות
כוס מיץ תפוזים
מיץ מלימון אחד
גרידת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר קוקוס
חצי כוס מייפל
חופן פסטוקים קלופים וקצוצים
קופסא של ממרח צמחי בסגנון גבינת שמנת של 'טופו יפני', 'טופוטי' או 'טופז' נייטרלית של אוטופי
1 כוס שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה:
להפשיר את שערות הקדאיף, להמיס שמן קוקוס ולשפוך מעט על השערות. להפריד את השערות עם הידיים ולקרוע ותוך כדי לערבב עם השמן. השערות אמורות להיות עטופות כולן עם שמן.
לרפד תחתית של מחבת בינונית בשערות ולשים על להבה בינונית. להדק מעט.
לערבב את הממרח גבינה עם תמצית וניל ולמרוח על השערות כמעט עד הקצה.
לכסות עם שכבה נוספת של שערות ולהדק.
להציץ מידי פעם אם השערות למטה זהובות.
להפוך בזהירות על צלחת ולהחליק פנימה חזרה למחבת.
לטגן עד להזהבה.
להוציא על צלחת.
לשים בסיר את מיץ הלימון והתפוז עם הסוכר והמייפל.
להרתיח ולצמצם מעט.
לשפוך על הכנאפה לאט עם כף לספיגה טובה.
לפזר מעל פיסטוקים קצוצים וגרידת לימון.
ניתן לקשט גם עם קוקוס ועלי ורדים מסוכרים.
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: