טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
עוגיות חמאת קשיו ובננה
בלה וזלמן
5.2.2018
מרכיבים:
400 גרם קמח תופח
100 גרם קורנפלור
100 גרם שמן קנולה
150 גרם שמן קוקוס
200 גרם חמאת קשיו
פקק תמצית וניל
בננה גדולה בשלה
250 גרם סוכר (עדיף כמה שיותר דק)
100 גרם אבקת סוכר (לקישוט)
אופן ההכנה:
להמיס את שמן הקוקוס ולערבב עם שמן הקנולה, הווניל והסוכר.
לערבב היטב.
להוסיף את חמאת הקשיו ולערבב.
למעוך היטב את הבננה ולהוסיף לתערובת. לערבב היטב.
בקערה נפרדת לערבב את החומרים היבשים.
לשים את התערובת במקרר לכרבע שעה להתייצבות.
לחמם את התנור ל-180 מעלות.
לגלגל לכדורים דחוסים ולמעוך עם מזלג לקבלת הדוגמא.
לאפות עשר דקות בדיוק (עם טיימר) ולהוציא.
העוגיות יוצאות רכות מהתנור ומתייצבות רק כאשר מתקררות. לבזוק מעט אבקת סוכר מעל.
לשמור בכלי סגור רק לאחר קירור מלא.
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: