עוגת תפוז וקוקוס
בלה וזלמןמרכיבים:
- 2.5 כוסות קמח כוסמין
- 3/4 כוס סוכר
- שקית אחת של אבקת אפייה
- חצי כפית סודה לשתייה
- 1.5 כוסות מיץ תפוזים
- חצי כוס אבקת שקדים
- חצי כוס קוקוס
- כפית תמצית וניל
- חצי כוס שמן קוקוס
- מעדן וניל סויה של תנובה או אלפרו
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה את כל הרכיבים היבשים פרט לקוקוס.
- בקערה נפרדת לערבב את על שאר הרכיבים ולאחד אותם עם בלנדר מוט.
- להוסיף בבת אחת את כל החומרים היבשים פרט לקוקוס, לערבב עם כף ואז לאחד סופית עם בלנדר מוט.
- להוסיף את הקוקוס. לערבב רק עד לכדי פיזור שווה בבלילה.
- לשמן שתי תבניות אינגליש קייק ולאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו כחצי שעה או עד להוצאת קיסם יבש.
- כשהעוגות יוצאות חמות מהתנור יש למרוח עם מברשת ריבת פירות אדומים ולפזר למעלה קוקוס.
- לריבת הפירות: לבשל מיקס פירות יער (יש לקנות קפוא) עם מעט סוכר ביחס של 1:0.5, כלומר פי שניים פרי מסוכר. הריבה אמורה להיות דלילה וחמצמצה.
לאחר קירור יש לשמור בכלי סגור במקרר.
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר