טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
חביתת קמח עדשים
בלה וזלמן
מרכיבים:
0.5 כוס קמח עדשים
0.5 כפית סודה לשתייה
1 כף אבקת שמרי בירה
0.5 כפית קאלה נמק
3 כפות שמן
ירקות (בצל, פטריות, גפרורי גזר, עשבי תיבול)
תבלינים (פלפל שחור, נגיעה של כורכום וכמון)
60 מ"ל משקה צמחי בסגנון חלב
180 מ"ל מים
אופן ההכנה:
לשים מעט שמן במחבת ולטגן קלות בצל, פטריות וגפרורי גזר.
להוציא את הירקות החוצה, לשפוך מעט מהבלילה למחבת ולפזר מעליה את הירקות ואת עשבי התיבול.
מומלץ לכסות עם מכסה.
להפוך ולטגן מהצד השני.
אפשר להגיש כחביתה ואפשר להגיש כמקושקשת.
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: