טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

קאדה

בלה וזלמן 30.11.2015

במקור כורדי עם גבינות. גירסא טבעונית שלי:

בצק: ק"ג קמח (חצי לבן וחצי כוסמין מלא), 1 כפית שמרים יבשים, 1 כף מלח, 1 כף סוכר, מים בערך 600 מ"ל. לערבב את הקמח עם השמרים היטב, להוסיף את שאר היבשים, להוסיף מים וללוש היטב. לכסות ולתת מנוחה של כמה דקות רק עד להכנת את המילוי (מחומרים שהכנתי מראש).

אפשר למלא עם כל מיני דברים, פה שמתי: בצל מטוגן, גרגרי חומוס שמעכתי עם מזלג, חציל שרוף (אפשר במקום קוביות של חציל מטוגן), מעט גבינת קשיו (לדעתי לא חובה בכלל), ניתן לשים מוצרלה במקום, מעט תפוח אדמה מעוך עם מזלג, כפית גדושה של אבקת שמרי בירה, הרבה פלפל שחור, מלח/קאלה נאמק לפי הטעם, פטריית פורטבלו גדולה קצוצה.

אופן ההכנה: פותחת עיגולים על קמח, ממלאה, מקפלת וצובטת את הקצוות, מורחת בשמן ושמה על מחבת יבשה (שלא תהיה חמה יותר מידי כי אז זה יישרף מהר לפני שהבצק ייאפה). מידי פעם הופכת. זה אמור להישרף מעט כאילו נאפה בטאבון או על מדורה אבל רק קצת כדי שיהיה אכיל.

קאדה




טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS