מקושקש טופו (כי טופו זה זכר)
בלה וזלמן 14.2.2017
רכיבים:
- 300 גרם (חבילה) של טופו קדיתא.
- 2 פטרות פורטבלו בינוניות חתוכות לפרוסות דקות.
- חופן גפרורי גזר.
- רבע חציל חתוך לקוביות קטנות.
- 8 עגבניות שרי (צבעוניות) חתוכות לחצאים.
- חצי חופן עלי סלרי קצוצים.
- 2 חופנים של עלים ירוקים (קייל/מנגולד/תרד)
- מעט פטרוזיליה קצוצה.
- בצל קטן קצוץ.
- 3 שיני שום חתוכות לקוביות קטנות.
- כורכום
- כמון
- פלפל שחור
- קאלה נאמק (מלח הודי)
אופן ההכנה:לשים שמן (ביד נדיבה) במחבת נון-סטיק איכותית, לטגן את הגזר, הפטריות, הבצל, השום והחציל. לאחר טיגון עדין להוסיף את העגבניות ואת הטופו (לפורר עם הידיים ככה שישארו גושים קטנים ויפים, לא לפירורים). להמשיך
לטגן ולערבב תוך כדי שקוצצים את הירק. ניתן לתבלן בזמן הזה. נגיעה של כמון. כורכום רק עד שמקבלים צבע צהוב עדין, קאלה נאמק ופלפל שחור לפי הטעם. כשנראה מוכן להוסיף את הירוקים לטיגון קצר ולכבות את האש.
טבעונות | מפת האתר |
חיפוש באתר | אודות האתר |
תנאי שימוש באתר | כתבו לנו
קירות שקופים | הון שלטון מזון |
איך לעבור לטבעונות | טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר